lessen

Kies jouw les!

Welke les past het meest bij jou? Ben je op zoek naar rust en stilte? Probeer dan eens Tai Chi.  Wil je juist sterker en stabieler worden of een rechte rug? Dan is Critical Alignment een goeie optie. De diepere rugstanden die we opzoeken in deze les kunnen een weldaad zijn voor het lichaam. Voor het stimuleren van levensenergie, klieren en zenuwstelsel kun je de tantrische Kundalini Yoga beoefenen. Laat je verwonderen door de verschillende ademhalingstechnieken en mantra.. Diep in Jezelf door Yin Yoga en doe ook een keer mee met de traditionele Hatha Yoga op zaterdagochtend!  En voor wie het heerlijk vind om te werken vanuit de ademhaling, die mag Chi Kung niet missen! Binnenkort ook Vijnana Yoga!

15d71082eec1eb65-opiales5

Yoga en meer

Het aanbod van Opia Yoga Haarlem is gevarieerd. Voor ieder is er wat wils! Uiteraard staat de Yoga centraal en bieden we hier de meeste lessen in aan. Het is mooi om te zien hoe er vanuit verschillende disciplines gewerkt wordt aan de gezondheid van lichaam en geest. Probeer ook eens een les die wat verder van je af staat. Je leert altijd iets nieuws. En weten wat niet bij je past is ook een ontdekking op zich!

We proberen bij Opia Yoga Haarlem de tarieven redelijk te houden. Zie is er de speciale lessenkaart voor wie vaker dan één keer per week wil meedoen of maak gebruik van een voordelig maandabonnement. Naast de lessen bieden we het groendieet aan. En wat dacht je van de Yogaweek?!