Individueel

Voor jeZelf

Spanning kan op zowel fysiek als op mentaal gebied voor beklemmingen zorgen. Heb je aandachtspunten die je één op één wilt onderzoeken? Of ben je geen groepsmens en heb je wel behoefte aan een yogales? Of ben je gewoon heel druk? Maak dan een afspraak voor een yogales op maat. Eventueel krijg je een oefenschema mee en tips om de informatie goed te integreren in jouw dagelijks handelen. Een individuele les kan in de yogaruimte gehouden worden of een door jouw gewenste locatie. Je kunt deze les ook beschouwen als intake voor de Critical Alignment Yoga Therapie lessen.

20150330_135624

Ik heb veel ervaring met persoonlijke begeleiding. Zo is één van mijn vaste klanten een geweldige, mentaal sterke man met Multiple Sclerose (MS). Samen vechten we om fit te blijven. En het lukt, want hij wordt telkens sterker en rechter! Zeker omdat ik vanuit de Critical Alignment traditie werk, heb ik veel oog voor de specifieke kenmerken van ieders lichaam. We stappen niet zomaar een houding in, maar kijken goed naar wat werkt voor jou en wat past bij je lichaam. Lees meer over mijn achtergrond.

Met een groep

Het geheel is meer dan de som der delen! Als je met z’n allen iets doet, is het fijn om een gemeenschappelijk basis te hebben:

  • een yogales aan het begin, tijdens of aan het eind van een spannende vergadering
  • een wellnessdag met vrienden aangevuld met een adem- meditatie- of yoga sessie
  • een yogaset als ondersteuning van een vastenweek
  • een half uur yoga-oefeningen in de lunchpauze, eventueel gewoon op de bureaustoel, als verfrisser van lichaam en geest

 

64512ef81d7fbb2b-20140705_171140

Een yogales kan op aanvraag voor groepen gegeven worden, in de yogaruimte van Opia in het centrum van Haarlem, in een bedrijf of op alternatieve locaties (bijvoorbeeld op het strand!) Informeer naar de mogelijkheden!