Tai Chi

Over de hele wereld hebben mensen hun weg naar een gezond leven gevonden door Tai Chi te beoefen. Opia Yoga Haarlem draagt hier graag aan bij. Iedere maandagochtend om 11.00 u kan je meedoen met deze prachtige oude traditie in onze prachtige, rustige studio in het centrum van Haarlem. Een weldaad voor lichaam en geest!

Tai Chi 1

Tai Chi Body Dynamics  ‘Meditatie in Beweging’ gaat over de Chinese bewegingskunst Tai Chi Chuan, die op een natuurlijke manier lichaam, hoofd, gevoelens en ademhaling in harmonie brengt. Bij Tai Chi Body Dynamics zorgen de ontspannen, natuurlijke, circulaire, elegante, zachte en langzame Tai Chi bewegingen voor het (her)ontdekken van kwaliteiten als concentratie, flexibiliteit, timing, evenwicht, ritme, creativiteit, houding, structuur, kracht, coördinatie, geduld, vastberadenheid en sensitiviteit.

Voor wie is Tai Chi?

Tai Chi Body Dynamics kan geen blessures veroorzaken en is geschikt voor iedereen, die meer inzicht en verdieping wil krijgen in zichzelf. Ongeacht leeftijd, man of vrouw, lenig of niet-lenig. Iedereen is welkom, want iedereen kan Tai Chi Body Dynamics leren. (lees meer op de website van Helma Vinke).

Haarlem Centrum

Voor het beoefenen van Tai Chi is het heerlijk om een rustige meditatieve omgeving tot de beschikking te hebben. Onze ruimte is open en groot en biedt juist voor dit soort lessen de juiste omgeving. Een weldaad voor lichaam en geest. En dat midden in het centrum! Kijk ook bij Chi Kung.

De les bij wordt verzorgd door Helma Vinke. Zie hier het rooster.4059c1cb9768300d-Opiastudio

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Lineke.