aanbieding voor gratis Vijñāna Yoga in maart en meer..!

Lieve yogamensen, ik heb in mijn 24 jaar yoga beoefening vele lessen gevolgd en veel wisselende ervaringen in gehad. En ik kan in alle oprechtheid zeggen dat de Vijñāna Yoga les van Avau me diep heeft geraakt. Zo zacht en toch zo intens. Ik fietste terug naar huis met een dankbaar gevoel in mijn lijf. Ik dacht:” Dat moet iedereen een keer ervaren…” Vandaar dat ik jullie in de maand maart een gratis proefles aan wil bieden.

Haar lessen zijn op elke zondag van  10.00 tot 11.30 en vrijdag (vanaf 16 maart) van 11.00 tot 12.30.

Laat je me weten wat jouw ervaring is?

Het thema van mijn Critical Alignment lessen is vooroverbuigen. Met rechte rug in sta- en zit- en draaihoudingen. Een interessante en belangrijke les  aangezien we voortdurend vooroverbuigen. Leren vooroverbuigen met samenhang in de wervelkolom maakt je rug sterk en de heupen vrij.

Het thema in de Kundalini yoga is Balance the Body & Spine: “The spine needs flexibility and balance. This precise series of exercises coordinates the movement and flexibility of the sacrum and lower spine with the upper spine and the occiput (achterkant van de schedel). The result is strenght, balance and endurance.

Sat nam

Lineke